Ønsker du å annonsere møter her på begynn.no?
Da må du fylle ut søknaden nedenfor!


Les dette først:
I utgangspunktet er det kun forsamlinger som er knyttet til organisasjonene på oversikten nedenfor som kan søke om å registrere møter her på begynn.no.
Er din forsamling ikke knyttet til noen spesiell organisasjon, kan du fremdeles søke, men da må du skrive "Fritt", samt navnet på din forsamling i feltet for Organisasjon. Skriv gjerne litt om hva slags møter dere har, i kommentarfeltet. Vi er litt selektive når det gjelder hvem som får annonsere møter, så du må ikke bli overrasket om du får avslag på søknaden!

Møtene registreres på forsamlingsnavn dersom organisasjonen er stor. Er forsamlingen f.eks. medlem av NLM eller en annen stor organisasjon, må du i tillegg oppgi navn på forsamlingen.

Det er viktig at du oppgir hvilket område dine møter arrangeres i, slik at besøkende kan følge med på hvilke møter som arrangeres i sitt eget område! Eksempler på slike områder er: Hardanger, Sør-Rogaland, Namdalen.
Ønsker du å registrere møter for et område som ikke allerede finnes i møteoversikten, er det selvsagt mulig. Bare oppgi området i skjemaet nedenfor.

 
Bibelsk Tro Indremisjonsforbundet
Den Indre Sjømannsmisjon Kristen Muslimmisjon
Den Norske Israelsmisjon Norsk Luthersk Lekmannsmisjon
Det Evangelisk Lutherske Kirkesamfunn Norsk Luthersk Misjonssamband
Evangelisk Luthersk Misjonslag Norges Samemisjon
Flymisjonen Vardevakt for Bibelen


NB! Sjekk at du har skrevet e-postadressen din riktig
før du klikker på knappen nedenfor!


Tilbake til begynn.no